Om oss

Hardstyle DNA

Organisasjonen ble opprettet tilbake i 2008. Målet var å skape Norges egen hardstyle-familie og gi dem formål med kjærligheten til musikken. «Hardstyle DNA – It's in your blood» var et faktum. Selv om den første festen ble holdt i desember 2008, anser vi fortsatt 30. april 2009 som året Hardstyle DNA ble født.

Hardcruise

Alt startet som en båtfest i fjorden utenfor Oslo, men de siste årene har det utviklet seg til å bli en helgefest med reise fra Oslo til Danmark og tilbake. Ombord leverer DJ-ene over 20 timer med non-stop musikk, i både over og under dekk-arenaer. Opplevelsen inkluderer også overnatting og servering av mat, med private lugarer og restauranter ombord.

The home of hardstyle DNA & Hardcruise

Historie

Hardstyle DNA startet opp i 2009 som en arrangør av hard dance musikkfestivaler i Norge. I dag fortsetter vi å tilby fantastiske artistoppsett for underholdning din.

Musikk

Våre arrangementer fokuserer på sjangere innen hard dance musikk, inkludert hardstyle, hardcore og deres subsjangere, som raw og uptempo.

Arrangementer

Vi arrangerer flere arrangementer i året i Norge og tilbyr både enkeltdags- og flerdagersfestivaler.

Artister

Gjennom årene har vi vært vertskap for store navn og sett norske artister klatre i gradene i scenen. Inkludert Da Tweekaz, Refuzion, Forever Lost, Serzo, Matzic og Svane

Tilbakemeldinger

DNA, beste venue for utvikling av Norske artister, for eksempel Serzo, Matzic, Da Tweekaz og Refuzion. DNA er med å utvikle interesse for hardstyle i Norge, men håper det blir større fokus på rawstyle og de andre hardere subsjangerne.
DNA har alltid med norske djs på event, som gjør at flere norske artister føler seg satt pris på

Mathias / Matzic

DNA Leverer lyd og lys som tilfredsstiller bedre og bedre for hver gang. Stadig utvikling av oppsett for bedre opplevelse. Løsningen sist med mulighet for å betale med kort og kontant var gull. Hyggelig besetning og godt vakthold. Et sted man blir kjent med mange fantastiske mennesker med samme interesse for god musikk. Anbefales på det sterkeste.

Kristian Vestereng

The best parties in Norway ❤ Amazing to be able to be a part of this! Keep them coming! 😃

Andreas Johansen

Fantastisk lyd! Fantastisk lysshow! Fantastisk stemning!

Fredrik Husby